luni, 15 aprilie 2013

Despre CosySolutions.ro – furnizor pentru solutii eficiente de incalzire

CosySolutions este o companie 100% romaneasca din Brasov, ce isi propune sa ofere o alternativa mult mai eficienta la metodele clasice de incalzire prin promovarea unor sisteme ecologice si electrice. Sloganul companiei este “Solutii pentru confortul si sanatatea ta”, iar cei de la CosySolutions.ro ofera alternative viabile pentru o viata buna atat din punctul de vedere al confortului cat si din punctul de vedere al sanatatii. Prin intermediul produselor promovate de CosySolutions.ro veti avea parte nu numai de confort termic ci si de o sursa de apa de calitate si un aer mai curat.

CosySolutions.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, dintre care amintim panourile radiante, sisteme de incalzire in pardoseala, degivrare, incalzitoare de picioare si chiar si convectoare electrice. Pe langa acestea, CosySolutions.ro vine in ajutorul clientilor sai si prin intermediul materialelor Marmox, si anume placi izolatoare, scari, pervaze, sau capace de canal.
Solutii ecologice pentru incalzirea spatiilor

Principiile de functionare ale tehnologiei sunt simple: panouri infrarosu. Acestea functioneaza in proportie de 99% pe acelasi principiu pe care si soarele ajunge sa incalzeasca Pamantul prin intermediul radiatiilor infrarosii. Razele infrarosii au un efect mai mult decat benefic in ceea ce priveste corpul uman, mai ales atunci cand vorbim de eficientizarea proceselor fiziologice la nivel celular sau de catre reglarea unui echilibru termic.

Daca este sa vorbim despre tehnologia pusa la dispozitie de catre CosySolutions.ro, primul lucru care trebuie mentionat este ca materialele folosite sunt 100% ecologice si nu dauneaza nici omului si nici mediului inconjurator. Apoi, faptul ca sunt eficiente in proportie de 99% si ca incalzesc intai corpurile si nu aerul, cum se intampla in cazul metodelor de incalzire clasice, inseamna si ca facturile dvs. la caldura vor fi reduse cu 50-80%. Pe langa efectele benefice oferite de catre razele infrarosii (imbunatatirea circulatiei sangvine sau chiar stimularea cresterii si a dezvoltarii), produsele de pe CosySolutions.ro sunt silentioase, si nu reprezinta nici un fel de pericol pentru nimeni. De asemenea, pentru instalarea acestora nu este nevoie nici de proiect, autorizatii, sau muncitori care sa faca mizerie. Produsele se pot conecta fara nici un fel de problema la instalatia de 220 V deja existenta.

Pentru mai multe detalii despre sistemele ecologice pentru incalzire contactati CosySolutions.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu