miercuri, 29 mai 2013

Renovarea apartamentului - sfaturi de care trebuie sa tii cont

La un moment dat, trebuie facut si pasul acesta oricat de neplacut este si oricat disconfort va provoca. In momentul in care va apucati de renovarea apartamentului trebuie sa stiti din start ca nu merita sa faceti atata dezordine si sa nu rezolvati absolut toate problemele, de la culoarea peretilor pana la instalatiile electrice, sanitare, termice etc. Parte de santier in casa cu siguranta o sa aveti asadar renovati tot ceea ce poate avea probleme pe viitor sau este inestetic, pentru ca apoi sa nu trebuiasca sa spargeti peretii sau faianta pentru o problema aparuta la scurt timp dupa ce ati terminat renovarile.

In ceea ce priveste o renovare generala, trebuie sa aveti grija sa lucrati cu o echipa profesionista si de cuvant pentru a nu prelungi la nesfarsit  dezordinea si pentru a avea parte la final de o lucrare de calitate de care sa fiti multumiti.

Inca un sfat pentru a preveni o greseala facuta de multe persoane este sa nu va cumparati toate
ustensilele de care este nevoie.
Sculele este normal sa le aiba echipa cu care lucrati iar dumneavoastra va revine doar sa cumparati materialele folosite, in functie de indicatiile lor pentru a nu va pacali la cantitate, pret sau cel mai important, la calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu